30 års erfaring​ ✔

​Autoriseret VVS-installatør​ ✔

Kunden er altid i centrum ✔

Pillefyr-service med mange års erfaring

​Har du brug for en dygtig VVS-installatør til pillefyr-service i Farsø, Løgstør, Aars eller andre steder i Himmerland, er vi erfarne eksperter, der har udført service på en lang række forskellige typer pillefyr. Vi kan også tilbyde montering af pillefyr til en konkurrencedygtig pris - uanset hvilken type fyr, du ønsker i din bolig.

For at få det optimale ud af dit fyr er korrekt indstilling og vedligeholdelse vigtig. Vi justerer og efterser dit fyr, så du ikke behøver at bekymre dig om driftstop eller andre ubehagelige overraskelser. Vi servicerer både private og erhvervskunder, som anvender træpiller som brændsel.

Hvad koster et pillefyr til dit hjem?

Det kommer helt an på størrelsen af din bolig. Typisk starter de fra 30.000 kr. med montering (eksklusive moms). 

Et træpillefyr arbejder mange timer om året, og det slider på mekanikken. Når der er driftstop på et træpillefyr, skyldes det i de fleste tilfælde, at det ikke er blevet tilstrækkeligt serviceret, og derfor har behov for kompetent pillefyr-service.

Vi anbefaler som minimum et eftersyn en gang om året. Vil du selv slippe for besværet, så ringer du blot, når du har brug for det. Vi tilbyder en god pris på pillefyr inkl. montering, og vi kan servicere det efter behov.

Kontakt for priser og aftale

Vil du have en pris på pillefyr-service eller montering af et pillefyr? Kontakt os for tilbud og meget andet på telefon 98 66 34 84/40 33 34 84 eller på e-mail sok@himmerlandsgasogvvs.dk.​

Firmainformation

Telefon: 98 66 34 84

Mobil:  40 33 34 84

Fax: 98 66 34 84

E-mail: sok@himmerlandsgasogvvs.dk

CVR: 20214090

Krogstrupvej 3

9640 Farsø

Ring mig op

​Vil du gerne ringes op? Så udfyld felter under, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt